FOTBOLLSTRÖJOR KLUBBLAG jerseys 2013/2014

NIKE T90 Laser III

Billiga fotbollsskor Nike T90 Shoot IV AG röd svart vit

Vad en distinkt lansering av NIKE T90 Laserstrålen III är ! Nike har helt omarbetat Laser från sina föregångare och producerat en långt mer dynamisk cleat som är utvecklade för att öka energi och noggrannhet . Den initiala utrullningen inom sorten kommer innanför en ganska vild Electric Grön / Svart / Challenge Röd färg som är extremt märkbar runt fältet . Fernando Torres , Wayne Rooney och Robbie Keane är några av de ledande stjärnor som har vidtagits för att bära dessa inom den slutliga par veckor . Jag hade chansen att få mina händer på ett par , och efter 3-4 veckor av tester i många coaching sessioner och två spel , jag har skickliga vad klots har att erbjuda , och varför Nike dynamiskt omvandlas sorten . Jag brukar sätta på en storlek 9US och det är vad jag hade för denna utvärdering .

Sida vid sida , visas NIKE T90 Laser III extremt jämförbar storlek förnuftigt mot Total90 Laser II . Men , när du placerar dem på och sätta på dem , kommer du att märka en skillnad i hur de matchar ! Snarare har en stramare front match. NIKE T90 Laser III Utvärdering jag tror en faktor som tenderar att få dem att verka större blir de fenor som sitter längs utomhus från cleat , precis under strejken zonen , även om den nya Laser III spelar ” t har exakt samma breda matchning som sin föregångare . Man hamnar lossa skosnören en hel del för att få din fot i dem !

I början från den ursprungliga coaching session , kände de fantastiska och jag mötte inget obehag . Men , med målgång från praktiken började jag föll blåsor på varje min lilla tå . Syfte bli bland de sömmar som körs i snören mot yttersulan lämnas oskyddad runt insidan från klossen . Därför , gnuggar den mot din tå när du ändrar sökväg . Mitt svar till denna fråga var att sätta på ett plåster tills knap luckrats upp något . Den övre materialet är syntetiskt läder , så dessa klotsar sönder i ganska snabbt . Det är verkligen inte ta dem lång att forma till min fot form , och så fort som de gjorde de svarade verkligen snyggt . Åh , och även insatserna är ganska sval även när de använder PORON teknik som har utvecklats för att förbättra stötdämpning i innersulan . Detta visar mycket mindre chock för fogar och fötter , och samtidigt minska stress från stud placering . Jag har inte märkt denna typ av insats i andra knapar .

Style & Design

Fint , kommer den allra första faktor som du märker om den här knap vara färgen ! Medan de fem röda pods inom strejkzonen lätt skiljas på grund av den svarta bakgrunden , den elektriska gröna absolut dyker . Personligen är det ett litet alltför färgstark för mig . Men under det senaste året , har det varit några vilda och galna färgalternativ som har ganska mycket slutsålda , så det är inte förvånande att Nike valde exakt samma rutt med denna utbyggnad . Jag gör dock verkligen som den senaste Vit / Metallic Gold / Dark Obsidian version som har släppts . Du kan se att de har helt omgjorda fronten om du jämför den här versionen från Laser mot Laser II . Nike har beslutat att ta bort Shotshield teknik ( ringarna runt fronten från Laser II cleat ) och flyttade från en central snörning system till en off center . De har också lagt till NIKE T90 -logotypen bakåt från Laser III cleat i stora svarta bokstäver .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOTBOLLSTRÖJOR KLUBBLAG jerseys 2013/2014