NIKE T90 Laser III

NIKE fotboll lockar uppmärksamhet med ” HIGH synlighet” boot val

Få uppmärksamhet i djupare problem med den nya Nike Soccer Hello- Vis Selection erbjuder Nike Hypervenom , Mercurial IX , NIKE CTR 360 Billiga Fotbollströja och Tiempo Intravenös .

Match – dagens förhållanden blir mörkare och drearier än de tidigare delarna av säsongen , när vintern närmar sig . För att bekämpa de dystra vädret och få uppmärksamhet under strålkastare , har Nike etablerat Hello – Vis Selection , erbjuda Nike Hypervenom , Mercurial IX , NIKE CTR 360 Billiga Fotbollströja och Tiempo Intravenös skor i levande och kontrasterande färg blandningar av Electro Crimson , spänning , Eco – friendly Shine och elektrisk Eco – friendly .

För nästan 10 år , har teknisk färginformation redan använts i utvecklingen av Nike fotbollar och fotboll skor , och aspekter av denna synliga synskärpa studie hade förbättrats och tas för ditt Hello- Vis Selection .

” När man producerar denna Hello- Vis Selection vi checkat ut vår verksam i södra Afrika under sommaren av 2010 , ” säger Phil McCartney , V . P . , Nike fotbollsskor. ” The Metal Crimson och Komplett orange färg blandning vi appliceras till -pitch separerade riktigt själv var runt området för gamers och även för massorna av människor inom arenan och även i huset . ”

Synlighet kan bli en viktig del av varje match , eftersom vintern och strategier på stigningsändring .

Billiga fotbollsskor Nike CTR360 Maestri III AG svart blå Greed

Billiga fotbollsskor Nike CTR360 Maestri III AG svart blå Greed

” I en speltitel som är mycket mer överbelastad och snabbare än någonsin de små priserna har blivit mer angeläget , ” förtydligar McCartney . ” Om en deltagare kunde få den färgprakt i sin periferi , och ta reda på en lagkamrat skapar en fungera, kan det vara den lilla skillnaden mellan rätt tid klarat felfritt eller annat sätt att använda – det är den typ av minut som kommer ändra sökvägen till en speltitel överst examen . ”

För din Nike Soccer Hej – Vis Selection , Nike Hypervenom och Mercurial Ångor IX finns i en blandning av Electro Crimson och spänning med mörk skisserar . Den Tiempo Intravenös och NIKE CTR 360 Billiga Fotbollströja finns i en blandning av spänning , Eco – friendly Shine och elektrisk Miljövänlig med mörk skisserar .

” Denna sort av skor inte kommer att vara för din fega , ” ger McCartney . ” Våra idrottare presterar inte att bli traditionell – de utför blir återkallas . “

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NIKE T90 Laser III