NIKE fotboll lockar uppmärksamhet med " HIGH synlighet" boot val

Mesut Özil är Arsenal Jersey Och Gareth Bale Real Madrid Jersey

Billiga Fotbollströja Nike Thomas Vermaelen Arsenal matchtröja hemma 2012-2013

Billiga Fotbollströja Nike Thomas Vermaelen Arsenal matchtröja hemma 2012-2013

När Real Madrid besegra Tottenham 4 – i ditt eget hem i början underbenet i Champions League binda upp långt tillbaka i apr 2011, Florentino Prez fick det som eventuellt kan ha varit hans först ta en titt på vad som visar sig vara hans mest kostsamma köp inom sitt 2: a fras eftersom ledaren för Real Madrid .

Vad han inte kände till var att ta Pacey walesaren mot Bernaber , skulle han behöva sluta bland hans allra bästa yngre spelare , en 22 -årig 3 – eran turkisk – tysk vid namn Mesut Özil .

Men oberoende av den enorma kostnad köpt Bale , Äkta Madrids entusiaster ( hittills ) har inte kommit till sin nya kändis sätta din signatur på hur de utförs med Cristiano Ronaldo inte alltför länge sedan , medan Arsenals entusiaster är extatisk om förfallodagen engångsköp som var potentiellt bästa köpet från sommartid .

Detta verkligen exemplifieras i hur Özil s Arsenal Billiga Fotbollströja paket har grundligt sålde Bale Äkta Madrids paketet inom de senaste dagarna ungefär , runt om i världen .

Arsenal noterade produktförsäljning på över 12 gånger sin typiska kvantitet ( genom stan AM ) direkt efter Özil erbjudande stängdes . En arbetare i Arsenals butik i Emirates Arena gått så långt som att påstå att han hade publicerat Özil t-skjortor för 7 timmar låg – avsluta ( via Youtube ) runt den fjärde september

Dessutom UKSoccershop hantering regissören Simon Pretswell fortsatte att visa att Özil är Arsenal paketet marknadsföring så mycket som 5 gånger ( genom varje dag Postal mail ) än Bale Real Madrid -paketet . Och slutligen , Worldsoccershop , en webbplats som främst betjänar norra USA fotbollsfans förklarade också att Özil s Arsenal paketproduktförsäljninghade ” krossa Bale Real Madrid paket produktförsäljning ” ( via YouTube ) .

Varför kan det inte vara den här typen av stora klyfta i t – shirt produktförsäljning som hade varit självklart de två största börserna från perioden – speciellt när Real Madrid är uppenbarligen den större av de två organisationerna ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NIKE fotboll lockar uppmärksamhet med " HIGH synlighet" boot val