Mesut Özil är Arsenal Jersey Och Gareth Bale Real Madrid Jersey

NBA Kicks : Nike Kobe 6 ” Prelude ” , Nike LeBron 10 ” Championship Pack ” , Atmosfär Jordan 5 ” Oreo ” skaka tisdag kväll

Dion Servitörer lever på lånad tid i Cleveland om ryktena ska tro . Han ( enligt uppgift ) inte gå vidare med Kyrie Irving , tycks han vara en mycket bättre match att vara en 6: e kille men Cavs överenskomna Jarrett Jack att slåss den delen , han ( enligt uppgift ) inte gå vidare med Kyrie Irving , hans utföra fortsätter att vara oregelbunden för någon använt 4: e general inom NBA skriva och att han ( enligt uppgift ) inte gå vidare med Kyrie Irving . Kanske måste vi ha erkänt angående denna klyfta ( enligt uppgift ) alla tillsammans eftersom Hovmästare stenar Kobe Bryant varumärke sparkar varje gång ett tag och alla vet njutningen rivalitet Irving har med mörka Mamba . Och idag Servitörer tar sin Kobe sneaker videospel upp till en annan nivå med hjälp av Nike Kobe 6 ” Prelude ” ? Ja , det finns nåt där ( enligt uppgift ) .

Som för resten av kvällen sparkar , har vi fått Kobe Bryant återvänder till en känsla av normalitet i en Nike Kobe 8 PE , LeBron David åter Nike LeBron 10 Hög nivå ” Championship Pack ” troligen för att troll Indiana Pacers ( spoiler : det gjorde inte fungerar ) , Amir Johnson transporterar bördan på nytt inom sneaker fron för dina Greater Toronto Raptors tillsammans med sin atmosfär Jordan 5 ” Oreo ” , JR Smith debuterar en helt ny Nike KD 6 ” Knicks ” identifiering , Cartier Martin transportera FILA facklan plus mycket mer .

Cover

Bilder tack vare David Liam Kyle , Scott Cunningham , Ron Turenne , Ron Hoskins , Nathaniel S. Butler , Allen Einstein och Stephen Dunn av Getty bilder / NBA Njutning

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mesut Özil är Arsenal Jersey Och Gareth Bale Real Madrid Jersey